De bedste offline marketinggenstande

Der findes mange forskellige muligheder for at promovere din virksomhed bedst muligt. I denne artikel fokuserer vi på, hvordan du kan promovere den bedst, når du er offline. Det vil sige, når du ikke er på internettet. Det kan derimod være, når du er ude på en konference eller messe, når du er til møde eller lignende. I de tilfælde kan det være rigtig godt at have noget, som kunderne eller deltagerne på messen kan tage med sig, og som vil minde dem om dig.

I denne artikel har vi udvalgt fire ting ting, som vi mener, er de bedste til at promovere din virksomhed, når du er offline.

1. Slik med logo

Alle elsker et stykke slik. Når man er på messe eller konference og er ved at gå sukkerkold, er det herligt at komme forbi en bod, hvor de deler slik ud. Det kan være med til at gøre, at man får noget energi til at se resten af messen. Slik med log er derfor vores første bud på gode offline marketingsgenstande. Det kan være bolsjer, chokolade eller karameller. Alle tre kan nemt pakkes ind i papir med dit logo på. Det er derfor en god mulighed for dig at dele dem ud på messer. Der vil dit navn og dit logo hurtigt blive spredt.

En anden mulighed er, at du tager en lille æske med til et møde med en kunde eller en, der potentielt kan blive jeres kunde. Så kan du give dem den, når mødet slutter. Det er både en god måde at afslutte mødet på, og en gestus som de vil huske fremover – og du har fået placeret dit logo i deres køkken, så de vil komme i tanke om din virksomhed, hver gang de henter en kop kaffe. Se her for at få mere at vide om slik med logo.

2. Kildevand med dit logo på

En anden god mulighed for at få spredt dit navn og logo er, at du får lavet kildevand med det på etiketten. Det er ikke noget, der koster alverden. Det er derfor også noget, som det er meget smart, at du tager med og deler ud til konferencer og messer. Derudover kan det også være noget, som det er smart at sætte på bordet, når du har møder med kunder og forretningspartnere. Du kan opfordre dem til at tage flasken med, når de går fra mødet. Der er mange, der genbruger deres flasker, og det kan gøre, at dit logo og navn vil blive spredt yderligere.

3. Paraplyer med logo på

Giv alle dine ansatte en paraply med firmaets logo og navn på, så du skal du nok få spredt det rundt om i byen. Vi lever i et land, hvor det ofte regner, og det vil heldigvis for dig gøre, at dine ansatte vil få brugt paraplyen ofte. I kan have et lager liggende nede i receptionen, så I kan tilbyde nogle til folk, der er på vej ud, men som ikke har fået en paraply med selv.

  1. Nøglesnor med firmaets logo

En nøglesnor med firmalogo kan være en god måde at lave lidt reklame på. De fleste der har været til konferencer eller lignende, ved at man ofte får foræret en nøglesnor at gå med, hvor der er logoer på. Skal du have fat i en nøglesnor til konferencer eller blot til nøgler, kan se klikke her og finde nogle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *