To startups i samarbejde om iværksætteri

At to startups går sammen i et strategisk samarbejde ses tit og er ikke den store innovationspris værdig. Tilgengæld er det mærkværdigt når to så forskellige virksomheder går sammen om at promovere dansk iværksætteri . Den ene som afsender og den anden som giver.  Her er der tale om Lunarway og Watery med konkurrencen “Selfmade”

Lunarway er et nyere dansk startup indenfor bankverden, som har et klart mål om at være danskernes nye foretrukne bank. Men ikke en hel normal bank. Tilgengæld med udgangspunkt i en bank, hvori kan kunderne kan styre alt ift. deres økonomi uden nødvendige kontorer i alle danske byer. Denne ide har hurtigt fået danskernes opmærksomhed, hvor flere 10.000 har skiftet deres hidtige bank ud til fordel for Lunarway.

Den anden del af samarbejdet er også danske Watery. En virksomhed ledet af unge Daniel Johannesen i en helt andet branche, nemlig med salg af svømmeudstyr og badetøj online til private forbrugere, herunder både konkurrence, motion og fritidssvømmere. Watery er også et startup der har taget Danmark med storm med omtaler i stort set alle større danske medier, vinder af E-handelsprisen “Årets ener” og fornyligt deltager i Løvens Hule med to nye investorer om bord.

Altså er de to så gået sammen om et strategisk samarbejde med konkurrencen “Selfmade” som Lunarway er afsender af. Som en del af konkurrencen, som andre danske startsups kan deltage i, så har Watery hjulpet til konkurrencen ved at stille op som case-virksomhed for de deltagende startups. Dette indebærer en lille dokumentar, en længere historiefortælling samt sponsorering af et gavekort til Watery til vinderen af konkurrencen.

Målet er at få flere til at få øjnene op for dansk iværksætteri og forhåbentligt få startet nogle flere virksomheder. Hidtil har mere end 300 danske virksomheder meldt sig til konkurrencen, som udover gavekort til Watery også tæller gavekort til regnskabsprogram, video og revisor hjælp. Grundlæggende alt som skulle gøre en klar til at komme skridtet videre med ens virksomhed.

Vinderen udpeges af et iværksætter panel bestående af fire personligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.